Tim Boon

Tim Boon is in de zomer van 2011 afgestudeerd op het pop-conservatorium (4 jaar) te Haarlem.

Hij is afgestuurd op het instrument drums en heeft hier de gehele opleiding lang (4 jaar) elke week les in gehad. Ook heeft hij twee jaar pianolessen gehad en heeft hij les gekregen in o.a. songwriting, methodiek, muziektheorie en bandcoaching. Daarnaast heeft hij ook nog in bands gespeeld en heeft hij artiesten mogen begeleiden. Kortom, hij heeft veel geleerd over muziek en is hierdoor ook afgestudeerd als muziekdocent. Hij is er achter gekomen gedurende zijn opleiding (d.m.v. stages, lessen en activiteiten) dat hij het onderwijzen van muziek heel erg leuk vindt om te doen.

Naast zijn muziekschool is hij sinds december 2010 ook werkzaam als muziekdocent bij de muziekvereniging van Wieringerwaard.

Sinds augustus 2011 is hij ook werkzaam geweest als muziekdocent bij de Stichting kinderopvang Den Helder-Texel. Vanwege de groei van de muziekschool heeft hij hier begin 2016 mee moeten stoppen.

Sinds begin 2019 is hij ook werkzaam voor stichting muziekopmeer waar hij muzieklessen op basisscholen verzorgt.

Sinds 2011 heeft hij ook al veel projecten gedaan voor stichting de vrolijkheid.

Sinds juni 2020 is hij drummer bij de band Sesam Sensation.

Lotte Schuiling

Lotte is muziekdocent en een singer-songwriter. Zij is op 13-jarige leeftijd begonnen met muziek schrijven. Haar naam doet misschien wel een belletje rinkelen. Ze heeft in 2019 samen met haar zus Desi meegedaan aan het programma Beste zangers Youtube editie. Hier zijn zij uit honderden aanmeldingen gekozen om naar de Ibiza af te reizen op de oorspronkelijke set.

Lotte heeft de opleiding onderwijsassistent muziek gedaan (3 jaar) op het ROC Friese poort in Drachten. Zij heeft daar lessen gehad in zang, dirigeren, band coaching, koor begeleiding, didactiek en pedagogiek. Ze heeft 40 weken stage moeten doen in die opleiding en daar heeft ze dan ook al veel ervaring op kunnen doen. Lotte wil graag leerzame en leuke plezierige zanglessen geven wat aansluit op jou wensen. Ze helpt je graag alles uit je stem te halen wat erin zit.