MUZIEKSCHOOL TIM BOON Muziekschool Tim Boon is opgericht in september 2011 door Tim Boon. Het is begonnen met 2 leerlingen en is inmiddels uitgegroeid tot een muziekschool waar al meer dan 250 mensen muzieklessen hebben gevolgd. Muziekles op maat en plezier hebben in het beoefenen van je instrument zijn de 2 belangrijkste waardes van muziekschool Tim Boon.

DOCENT Alle muzieklessen worden gegeven door Tim Boon. Tim Boon is in de zomer van 2011 afgestudeerd op het pop-conservatorium te Haarlem. (Zie ook de website: http://www.inholland.nl/Music+Academy/Studierichting/Pop/) Hij is afgestudeerd op het instrument drums en heeft hier de gehele opleiding lang (4 jaar) elke week les in gehad. Ook heeft hij twee jaar pianolessen gehad en heeft hij les gekregen in o.a. songwriting, methodiek, muziektheorie, solfège en bandcoaching. Daarnaast heeft hij in bands gespeeld en heeft hij artiesten mogen begeleiden. Kortom, hij heeft veel geleerd over muziek en is hierdoor ook afgestudeerd als muziekdocent. Hij is er achter gekomen gedurende zijn opleiding (d.m.v. stages, lessen en activiteiten) dat hij het onderwijzen van muziek heel erg leuk vindt om te doen.

Naast zijn muziekschool is Tim sinds december 2010 werkzaam als muziekdocent bij de muziekvereniging van Wieringerwaard. (http://www.muziekverenigingwieringerwaard.nl/mmw/pages/muziekschool.php)

Tussen augustus 2011 en december 2015 was hij ook werkzaam als muziekdocent bij de Stichting kinderopvang Den Helder-Texel. (http://www.kinderopvangdenhelder.nl/) Door het succes van de muziekschool heeft hij hiermee moeten stoppen.

Sinds september 2017 is Tim ook werkzaam als drumdocent bij muziekvereniging Zijpe in Callantsoog. (http://mvzijpe.magix.net/)

Docenten

Lees hier alles over onze docenten.